Nettbutikk for dere som selger mote!

Start din nettbutikk i dag!
Ny løsning inkludert
design fra 4900,-
månedspris fra 790,-

Jeg vil bli kontaktet om nettbutikk
top img

Last opp logo, legg inn varer og selg!

Har du alt klart så er butikken din på nett så fort du får lagt inn varene dine i løsningen. Løsningen vår er veldig effektiv og det skal ikke gå lang tid før du kan selge din første vare på nett. Vi hjelper deg gjennom oppstarten og veileder deg gjennom prosessen. Vi er spesialister på nettbutikker, og ser frem til å hjelpe deg med din!

 • Dette bør du tenke på når du skal starte en nettbutikk

  Før du kan selge din første vare gjennom løsningen vår er det noen sider ved butikken din som må være på plass. Vi hjelper deg med alt det tekniske, men du gjør avtalene som gjelder for din butikk. Det gjelder:
  1. Betalingsløsning
  2. Frakt
  3. Lager / lagerbeholdning

 • Gratis support

  DCode har lang fartstid i bransjen og vet hvor skoen trykker. Vi har alltid hatt gratis support for alle våre kunder, og vil forsette med det. Løsningene våre er enkle og sikre nok til at det blir lite behov for support. Vi forsetter stadig å utvikle løsningene vår slik at de blir best for deg som kunde.

 • Hva koster det med en nettbutikk?

  Hos oss betaler du 4900,- for oppsett og design av nettbutikken. Samt en månedspris fra kr 790,-. I tillegg vil det være en avgift for din betalingsløsning, som du avtaler med din betalingsløsningsleverandør.

KlarnaDibsvisapaypal
Begynn i dag!
Beklager - feltet kan ikke stå tomt, vennligst fyll ut! Feil på e-post adressen, prøv igjen
Side Image

Er det noe annet jeg kan tenke på før jeg starter?

Side Image

Hvordan starte nettbutikk

Hva må til for å starte din egen nettbutikk? Hvilke nettbutikk løsninger finnes og hva bør man vurdere.

Hva skal du selge?

Du har en vare eller flere som du nå har tenkt at du kan selge like lett på nett som i butikk. Det er bra, du har fastsatt deg noen priser du må ha for å tjene på varene dine.
Husk at frakt koster, mange nettbutikker operer med "fri frakt".

Les hele artikkelen her

Noen av våre siste referanser

Her er et knippe, ta en titt

 • profile

  Yngve Schøyen Frise

  Skogholt Hanskefabrikk AS

  "Fantastisk hjelp fra DCode. De er alltid imøtekommende og fikser ting. Svarer på spørsmål ofte mye raskere enn jeg forventer."

 • profile

  Trude Ween Rustad

  Næringsforeningen i Drammensregionen

  "Vår nye nettside og medlemssystem var et stort og komplisert prosjekt. For oss var det viktig med en leverandør med høy teknisk kompetanse og fleksible løsninger. Valget falt da på DCode, som har gjennomført med presisjon og høy kvalitet."

 • profile

  Isak Winter

  PIPAR/TBWA

  "Som designer har jeg mange ønsker og finesser som skal på plass. DCode har alltid levert i ypperste klasse ned på detaljenivå."

 • profile

  Åse Vestersjø

  REMORA

  "Vi er svært fornøyde med måten prosjektet ble løst på. Prossesen ble løst på en meget tilfredstillende måte, og den tekniske kompetanse DCode har sørget for at vi følte oss trygge på et optimalt resultat."

 • profile

  Lasse Westlund

  Skiguard

  ""Vi er kjempefornøyd med jobben DCode har gjort for oss. De er imøtekommende, profesjonelle og har ekstremt god kunnskap om faget sitt.»"

 • profile

  Siw Johansen

  Altia Norway

  "Vi har jobbet med DCode i mange år, og er veldig fornøyde med valg av digital partner. Vi valgte DCode på nytt da vi skulle lage helt ny portal. De forstod våre utfordringer og løste dem på en meget profesjonell og effektiv måte. Vi kan anbefale dem videre!"

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.

Liker du det du ser?

Du kan bli en av våre fornøyde kunder med bare med noen få klikk

La oss ha et møte