Nettbutikk for dere som selger mote!

Start din nettbutikk i dag!
Ny løsning inkludert
design fra 5900,-
månedspris fra 790,-

Jeg vil bli kontaktet om nettbutikk
top img

Last opp logo, legg inn varer og selg!

Har du alt klart så er butikken din på nett så fort du får lagt inn varene dine i løsningen. Løsningen vår er veldig effektiv og det skal ikke gå lang tid før du kan selge din første vare på nett. Vi hjelper deg gjennom oppstarten og veileder deg gjennom prosessen. Vi er spesialister på nettbutikker, og ser frem til å hjelpe deg med din!

 • Dette bør du tenke på når du skal starte en nettbutikk

  Før du kan selge din første vare gjennom løsningen vår er det noen sider ved butikken din som må være på plass. Vi hjelper deg med alt det tekniske, men du gjør avtalene som gjelder for din butikk. Det gjelder:
  1. Betalingsløsning
  2. Frakt
  3. Lager / lagerbeholdning

 • Gratis support

  DCode har lang fartstid i bransjen og vet hvor skoen trykker. Vi har alltid hatt gratis support for alle våre kunder, og vil forsette med det. Løsningene våre er enkle og sikre nok til at det blir lite behov for support. Vi forsetter stadig å utvikle løsningene vår slik at de blir best for deg som kunde.

 • Hva koster det med en nettbutikk?

  Hos oss betaler du 4900,- for oppsett og design av nettbutikken. Samt en månedspris fra kr 790,-. I tillegg vil det være en avgift for din betalingsløsning, som du avtaler med din betalingsløsningsleverandør.

KlarnaDibsvisapaypal
Begynn i dag!
Beklager - feltet kan ikke stå tomt, vennligst fyll ut! Feil på e-post adressen, prøv igjen
Side Image

Er det noe annet jeg kan tenke på før jeg starter?

Side Image

Hvordan starte nettbutikk

Hva må til for å starte din egen nettbutikk? Hvilke nettbutikk løsninger finnes og hva bør man vurdere.

Hva skal du selge?

Du har en vare eller flere som du nå har tenkt at du kan selge like lett på nett som i butikk. Det er bra, du har fastsatt deg noen priser du må ha for å tjene på varene dine.
Husk at frakt koster, mange nettbutikker operer med "fri frakt".

Les hele artikkelen her

Noen av våre siste referanser

Her er et knippe, ta en titt

 • profile
  Vi er svært fornøyde med måten prosjektet ble løst på. Prossesen ble løst på en meget tilfredstillende måte, og den tekniske kompetanse DCode har sørget for at vi følte oss trygge på et optimalt resultat.
  Åse Vestersjø REMORA
 • profile
  DCode har levert webløsninger av meget høy kvalitet, helt i tråd med en profesjonell spillutviklers krav til grensesnitt, funksjonalitet og et rendyrket design.
  Tinka Town Ravn Studio
 • profile
  Vi er kjempefornøyd med jobben DCode har gjort for oss. De er imøtekommende, profesjonelle og har ekstremt god kunnskap om faget sitt.
  Lasse Westlund Skiguard
 • profile
  Vi har lenge brukt DCode for våre webløsninger, og med enestående hjelp oppgraderte vi nylig hjemmesiden i tråd med våre verdier og profil. Profesjonelle kundekontakter, gode og stilfulle løsninger og tett oppfølging kjennetegner arbeidet de har gjort for oss. Vi gleder oss til fortsettelsen.
  Rasmus Agre Gjesdal Askeland UR og Diamanter
 • profile
  Som designer har jeg mange ønsker og finesser som skal på plass. DCode har alltid levert i ypperste klasse ned på detaljenivå.
  Isak Winter PIPAR/TBWA
 • profile
  Når vi nå skal oppdatere vår nettbutikk er vi ikke i tvil om å beholde vår leverandør. DCode tar høyde for de komplekse aspekter ved en nettbutikk som vår, og har høy kvalitet på alt de leverer.
  Jannike E Østervold Handlegaten.no

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.

Liker du det du ser?

Du kan bli en av våre fornøyde kunder med bare med noen få klikk

La oss ha et møte