Handlegaten

Nettbutikkløsning

Om kunden

Handlegatens samler de beste nisjebutikkene og designerne i Norge på et sted. De er et moderne "kjøpesenter på nett" og tilbyr en komplett nettbutikk for hele familien.

Vi bidro med

Handlegaten var en av de første store nettbutikkene DCode utviklet. Nå i 2016 var det på tide med en oppgradering. Utfordringene var både å skape et mer moderne utrykk, men og å kunne tilby kundene deres samme gode handleopplevelse på mobil som de hadde på desktop. Sidene ble laget for å kunne være responsive og fungere optimalt også på mobil. Vi har og jobbet tett sammen med Handlegaten på de delene som ikke er synlig. CMS er av nyere versjon og ble optimalisert for å kunne møte de behov en moderne nettbutikk har i dag.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.