Kontorhuset

En moderne arbeidsplass

Om kunden

Kontorhuset driver utleie av cellekontorer med tilhørende fasiliteter. De har vi lokaler både på Bragernes og Strømsø i Drammen, og Kontorhuset Kjellstad og Asker er under bygging. De tilbyr ulike spennende former av kontorløsninger.

Vi bidro med

Kontorhuset hadde "vokst ut" av de eksiterende nettsidene. Vi fokuserte på hva man får som leietaker og sørget for flere navigasjonsmuligheter. Leietakerne som leier har muligheten til å redigere sin egen "min side" informasjon, som er synlig på nettsiden. Dette gjør de via intranettløsningen som de får når de leier hos Kontorhuset. Både CMS, intranett og forvaltningsystemet av eiendommene ligger på Getynet platformen som gjør at kommunikasjonen og datautvekslingen skjer enkelt. En moderne og informativ nettside for en moderne kontorplass!

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.