Nettbutikk / E-handel

Er nettbutikken mobilvennlig, kan kundene dine lett sortere varene på siden? Aldri før har folk handlet mer på nett, men for å henge med må man være oppdatert. DCode hjelper deg å få butikken din på nett.

Få din nettbutikk realisert.

Vi har lang erfaring med å levere optimaliserte og funksjonelle systemer for mange typer E-handel. Du kan koble nettbutikken til Klarna eller DIBs slik at dine transaksjoner går mest mulig automatisk. Regnskap skal ikke være et teknisk hinder for din butikk!

Noen av våre siste prosjekter

Her er et knippe kundeprosjekter , ta en titt

  • profile

    Yngve Schøyen Frise

    Skogholt Hanskefabrikk AS

    "Fantastisk hjelp fra DCode. De er alltid imøtekommende og fikser ting. Svarer på spørsmål ofte mye raskere enn jeg forventer."

  • profile

    Trude Ween Rustad

    Næringsforeningen i Drammensregionen

    "Vår nye nettside og medlemssystem var et stort og komplisert prosjekt. For oss var det viktig med en leverandør med høy teknisk kompetanse og fleksible løsninger. Valget falt da på DCode, som har gjennomført med presisjon og høy kvalitet."

  • profile

    Isak Winter

    PIPAR/TBWA

    "Som designer har jeg mange ønsker og finesser som skal på plass. DCode har alltid levert i ypperste klasse ned på detaljenivå."

  • profile

    Åse Vestersjø

    REMORA

    "Vi er svært fornøyde med måten prosjektet ble løst på. Prossesen ble løst på en meget tilfredstillende måte, og den tekniske kompetanse DCode har sørget for at vi følte oss trygge på et optimalt resultat."

  • profile

    Lasse Westlund

    Skiguard

    ""Vi er kjempefornøyd med jobben DCode har gjort for oss. De er imøtekommende, profesjonelle og har ekstremt god kunnskap om faget sitt.»"

  • profile

    Siw Johansen

    Altia Norway

    "Vi har jobbet med DCode i mange år, og er veldig fornøyde med valg av digital partner. Vi valgte DCode på nytt da vi skulle lage helt ny portal. De forstod våre utfordringer og løste dem på en meget profesjonell og effektiv måte. Vi kan anbefale dem videre!"

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.

Fant du det du leter etter?

Vi ønsker å hjelpe deg med ditt behov på nett, ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller bare ta en prat om deres ekisterende løsning.

send oss litt informasjon så tar vi kontakt