Våre tjenester

Her er noe av det vi kan hjelpe deg med

 • service

  Nettsider

  10 års erfaring, over 700 nettsideløsninger publisert. Har du behov for ny nettside eller redesign av eksiterende kan vi hjelpe!

  Lær mer
 • service

  Nettbutikk / E-handel

  Er nettbutikken mobilvennlig, kan kundene dine lett sortere varene på siden? Aldri før har folk handlet mer på nett, men for å henge med må man være oppdatert. DCode hjelper deg å få butikken din på nett.

  Lær mer
 • service

  Intranett

  Skal du oppdatere eller lage nytt intranett har vi løsningene du trenger.

  Lær mer
 • service

  Webutvikling

  En nettside skal ikke bare være godt designet, den skal også være rask og effektiv. Hos oss får du skreddersøm helt ned på kodenivå.

  Lær mer
 • service

  Visuell identitet

  Gjør ditt selskap synlig med en tydelig profil. Vi gir deg en effektiv og gjennomarbeidet visuell identitet som er oppdatert på alle digitale flater.

  Lær mer
 • service

  Webdesign og brukervennlighet

  Webdesign dreier seg om mer enn å ha noe pent å se på. Vi sørger for at brukeren alltid er i fokus, og for at dine kunders opplevelse er så enkel og behagelig som mulig.

  Lær mer

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.

Fant du det du leter etter?

Vi ønsker å hjelpe deg med ditt behov på nett, ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon eller bare ta en prat om deres ekisterende løsning.

send oss litt informasjon så tar vi kontakt