Arctic Truck - EXPLORE STORE

Nettbutikk

Om kunden

Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks Norge ble etablert i 1998 og er nå en av landets største leverandører av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler.

Utfordringen

Arctic Trucks hadde en eldre nettbutikkløsning, men ville ta steget ut med en moderne nettbutikkløsning tilpasset til kundene sine. Videre skulle butikken integreres med Navision, hvor de hadde sine produkter og lager. Vi jobbet mye med hvordan butikken skulle fungere optimalt for forbruker , både med tanke på forhandlere og sluttbruker. Muligheter for sortere vareutvalget på bilmodell er en av funksjonene som kundene vil dra nytte av.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.