Svensson & Nøkleby

Advokatselskap med helt nytt bygg, ny nettside og intranett!

Om kunden

Svensson Nøkleby er et Drammensbasert advokatfirma med klienter over hele landet. Med nærmere 50 dyktige ansatte sikrer de bredde- og spisskompetanse på de fleste juridiske områder. Svensson Nøkleby har gitt mennesker, bedrifter og organisasjoner profesjonell og empatisk juridisk bistand i generasjoner og er det største advokatfirmaet i hele regionen.

Vi bidro med

Svensson Nøkleby hadde behov for en ny og responsiv hjemmeside. I samarbeid med A-Å reklamebyrå designet og utviklet vi en ny hjemmeside med fokus på å få frem bedriftens visuelle uttrykk. Videre designet og utviklet vi en skreddersydd intranettløsning tilpasset behovet som et stort advokatfirma har.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.