Pickupsenteret

Nettbutikk som løftet salget

Om kunden

THOR HOLM PLASTVAREFABRIKK as ble grunnlagt i 1962 og har helt siden starten produsert produkter i komposittmaterialet glassfiberarmert polyester. De siste årene har de og importert et større utvalg av pickup-utstyr, i tillegg til det som de produserer selv.

Vi bidro med

Thor Holms Plastfabrikk sine pickupsenter- nettbutikk hadde en del spesielle krav til løsningen. Vi hjalp dem med design og utvikling av løsningen. De fikk en god skreddersydd nettbutikk hvor man blant annet kan søke etter produkter basert på bilmodell, hvor forhandlerne deres kan logge inn og få en oversikt over side ordre og hvor alt av rabatter og spesialpriser enkelt styres fra cms systemet.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.