Norsk franchise

Ny nettside

Om kunden

Norsk Franchise (NF) er en uavhengig medlemsforening som sprer kunnskap om og etiske bruk av franchisemetoden i Norge. NF er en direkte videreføring av Norges Franchise Forening som ble stiftet i 1973.

Vi bidro med

Norsk Franchise trengte en ny nettside som var enklere å administrere. DCode laget en ny nettside i Getynet som både kan håndtere medlemspåmeldinger, og gir dem et godt verktøy for å enklere oppdatere nyheter og aktiviteter mm. Videre fikk kunden et CRM system tilpasset dem via Getynet plattformen. Uniformt grensesnitt på verktøyene de bruker gjør at det er enkelt å vedlikeholde på tvers av løsningene. Websiden og CRM systemet er integrert med hverandre og gjør informasjonsflyten enkel og tidseffektiv.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.