Kongresspartner

proffesjonell seminarpartner

Om kunden

Kongresspartner har unik kompetanse på kongressgjennomføring. De sørger for at sine kunder får et problemfritt seminar, og følger prosessen fra planlegging til oppfølging etter seminaret er ferdig.

Vi bidro med

Kongresspartner hadde en utdatert side som ikke var responsiv og fungerte ikke på mobil. Utgangspunktet var å kunne lage en side som skulle løse mobiltilpasning. Når vi begynte å jobbe med kunden så vi muligheten sammen med å løfte kundens visuelle identitet samtidig. Websiden brukte større flater og sørget for et bedre lesemønster og lettere dekoding av innholdet. Større flater, tydeligere seksjoner og ny og luftigere design løftet brukeropplevelsen.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.