JHInteriør

oppsussing av bokhyllespesialisten

Om kunden

JH Interiør er en ledende leverandør av spesialtilpassede interiørløsninger. Deres interiør- og innredningsløsninger lages av egne snekkere både på Lierstranda utenfor Drammen og i Valmiera i Latvia. JH Interiørs kunder er privatpersoner, interiørarkitekter, entreprenører og bedrifter.

Vår løsning

Ettersom JH Interiør hadde en side fra oss før ble dette en redesign hvor vi beholdt mye av det som allerede fungerte bra på den forrige siden. Vi laget en løsning som var fleksibel og likevel enkel å bruke. Behovet for å kunne vise mange eller få bilder, samt video var en av utfordringene. De fikk og en dekket behovet for å knytte forsiden til facebook siden sin.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.