Holtefjell

nettside- intranett - crm

Om kunden

Konsernet spores tilbake til 2005 da selskapene Holtefjell AS og Semb Eiendomsutvikling AS slo seg sammen til Holtefjell Eiendom AS. Samme år startet Holtefjell VVS AS og Holtefjell Entreprenør AS. Driftselskapene Holtefjell Energi AS så dagens lys i 2013 etter oppkjøpet av Asker Enøk AS, og Total Coating AS ble endel av familien januar 2014. Våren 2014 kjøpte Holtefjell Eiendom Låsgaarden i Nedre Storgate i Drammen som i dag heter Kontorhuset. Holtefjell er av de viktigste aktørene innen bygg- og eiendom i deres region.

Vi bidro med

Holtefjell hadde et designutkast fra en tidligere prosess rundt profil og visuell identitet. Vi tok utgangspunkt i denne og bygget nettsidene deres i tråd med de behov de hadde. Nettsiden viser det brede nedslagsfeltet av ekspertise de har. Videre er det jobbet mye med med Holtefjell gruppen på gode kommunikasjonsverktøy og en stabil platform som håndterer mye av den daglige driftsdataen. CRM system til drifting samt intranett for leietagere av eiendommene er på plass.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.