Crystal Facility

Ny nettside og intranettløsning

Om kunden

Crystal Facility AS ble etablert i 2011, og er en totalleverandør av Facility Services med hovedvekt på renhold og hygiene. De levere og vaktmestertjenester, lunsj levering og andre vedlikeholdstjenester. De er en større aktør i servicemarkedet i Oslo, Akershus, Drammen og Ålesund.

Vi bidro med

Crystal Facililty hadde behov for en enkel nettside samt en større intranett løsning. Begge ble levert på Getynet plattformen, og løser de utfordringene CrystalFacility hadde. Spesielt ble skreddersydd løsning for intranett et godt verktøy for kunden. Både med rapportering og kontroll av renholdstjenestene sine.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.