Calis

motebutikk

Om kunden

Calis er en nystartet nettbutikk med mål om å inspirere kundene sine. Med slogan "brands you love", har Calis samlet det de mener er de fineste merkene på markedet og kombinerer antrekk som de ønsker å inspirere med. Med en "moteredaksjonell" tilnærming til sine kunder bruker de sosiale medier aktivt for å kunne nå ut til sine kunder.

Vi bidro med

I tillegg til å kunne hjelpe Calis med logo og en visuell stil ble nettbutikkløsningen deres utstyrt med noen spennende funksjoner. Bland annet kan kunder kjøpe hele antrekk, ferdig sammensatte ved å bare velge størrelse kan de legge alt i handlekurven med noen få få klikk.

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.