Dcode 10 års jubileum

Skrevet av Frode Bjerved

DCode så dagens lys i en avdeling i et trykkeri. Med en stadig sterke utvikling av internett ble DCode skilt ut i et eget selskap for 10 år siden.

I takt med utvikling på internett og datahåndtering har vi utviklet oss gradvis for å kunne håndtere store og komplekse løsninger. Dette har vi gjort ved å satse på dyktige medarbeidere, utvikling av teknologi og god arbeidsmetodikk.
 
I løpet av DCodes levetid har vi laget mer enn 700 webløsninger.
Som en grunnstein er vi opptatt av å levere høy kvalitet for alle våre kunder. Hver jobb har sine egne utfordringer og egne løsninger.

Vi er stolte og takknemmelige for alle jobbene vi har fått sjansen til å utføre, og for de flotte kundene vi har. Nå gleder vi oss til de neste 10 årene, sammen med eksisterende og nye kunder.

 

Sharing is caring

Del artikkelen på sosiale medier

Mer digitalprat

nysgjerrig eller inspirert?

 • news-page

  Er dere klare for ny nettside?

  Spar ekstra kostnader med denne 7 punkts sjekklisten


  Gjennom en årrekke har vi hjulpet små og store foretak til å bli synlige på nett. Ofte er noe av det viktigste i en slik prosess en bevisstgjørelse hos kunden på hva de bør tenke på når de skal på nett. Nedenfor har vi laget en forenklet sjekkliste som ofte er noe vi spør våre kunder om når de skal lage en webside for første gang. 

  Fortsett til innlegget
 • news-page

  Googlemaps koster penger?

  Kart fra google er ikke lenger "allemannseie". Søkemotorgiganten sin karttjeneste har endret vilkårene. Hva betyr dette for våre kunder?

  Fortsett til innlegget