Dcode 10 års jubileum

Skrevet av Frode Bjerved

DCode så dagens lys i en avdeling i et trykkeri. Med en stadig sterke utvikling av internett ble DCode skilt ut i et eget selskap for 10 år siden.

I takt med utvikling på internett og datahåndtering har vi utviklet oss gradvis for å kunne håndtere store og komplekse løsninger. Dette har vi gjort ved å satse på dyktige medarbeidere, utvikling av teknologi og god arbeidsmetodikk.
 
I løpet av DCodes levetid har vi laget mer enn 700 webløsninger.
Som en grunnstein er vi opptatt av å levere høy kvalitet for alle våre kunder. Hver jobb har sine egne utfordringer og egne løsninger.

Vi er stolte og takknemmelige for alle jobbene vi har fått sjansen til å utføre, og for de flotte kundene vi har. Nå gleder vi oss til de neste 10 årene, sammen med eksisterende og nye kunder.

 

Sharing is caring

Del artikkelen på sosiale medier

Mer digitalprat

nysgjerrig eller inspirert?

 • news-page

  Hva er getynet? Hva er et CMS?

  Vi skriver ofte at vi utvikler på Getynet plattformen, og våre kunder benytter Getynet CMS.  Hva betyr det egentlig for våre kunder?

  Fortsett til innlegget
 • news-page

  GDPR drepte nyhetsbrev?

  - Hjelp, kan jeg ikke sende til noen uten nytt samtykke?

  GDPR er i full kraft i alle bransjer og i alle tjenester. Vi blir bombardert av nyhetsbrev godkjennelser og samtykker til endringer i personvern her og der. Innboksen har aldri vært så full med "spam" fra forskjellige leverandører som ber om nytt samtykke til å sende deg informasjon på email.

   

  Fortsett til innlegget