Agripet

Felleskjøpets - dyrefor spesialist på nett

Om kunden

Agripet er en divisjon av Felleskjøpet som jobber med dyrefor og dyrestell produkter for kjæledyr. AgriPet selger varer til etablerte forhandlere, distributører. Som forbruker kjøper du deres produkter hos Felleskjøpet, ledende zoo- og bransjebutikker og veterinærer.

Vi bidro med

Agripet lanserte nylig et mobilspill om kaninhold og ville i samme forbindelse gjøre noe mer ut av nettsiden sin. Løsningen ble en fleksibel nettside hvor de selv kan oppdatere og lage landingsider for kampanjene sine. Det er og laget en god produktportefølje, hvor man får oversikt over alle produktene de kan tilby. Videre skrives det artikler om dyrehold av profilerte kunnskapsformidlere på emne. Les mer om kaninhold mm på nettsidene deres!

Kontakt oss

Flere referanser

se flere referanser

Ekspertise på webdesign og webutvikling til bedrift.

Vi er ikke så mange, men vi har mye å tilby. Vi har sterk teknisk kompetanse og liker krevende og komplekse utfordringer. Vi har hjulpet aktører med svært ulike utfordringer og behov, alltid med gode resultater. Vi er eksperter på verktøyet getynet og samarbeider tett med utviklerne av systemet. Vi hjelper deg å nå dine mål i en tid da tilstedeværelse på nettet er mer avgjørende enn noen gang, gjennom webdesign og webutvikling.